• Perkhidmatan Atas Talian

  • Aktiviti

  • Judul Pilihan

  • Statistik

Aktiviti
Harap Maaf. Tiada aktiviti terkini buat masa ini. Sebarang p...
<<Prev Next>>

Statistik Transaksi Perkhidmatan Online 2019
Tempahan Bahan Atas Talian Melalui Perkhidmatan u-Pustaka

Bulan Jan Feb Mac April Mei Jun Julai Ogos Sept Okt Nov Dis
Bilangan Bahan Ditempah  0  0  0 2  1  0  0  1        

 

  • Berita Semasa

  • Tender & Sebutharga

vertical horizontal

Program CSR PPAP: Learning is Fun

KUANTAN, 3 Julai 2019 - Program CSR PPAP Learning is Fun telah diadakan di Sekolah Kebangsaan Bukit Mat Daling, Jerantut. Prpgram ini telah diadakan selama 2 hari. Antara aktiviti yang telah dijalankan adalah Sukaneka Rakyat, Wayang Pacak, Senamrobik, Colouring, Spell It Right, Explorace, Let's Shelving, Diy Book Container, DIY Slime dan Puppet Show. Diharapkan aktiviti seperti ini dapat diteruskan lagi di masa akan datang.

mat daling 1-vert


Program CSR di PUSPEN Sungai Ruan, Raub

KUANTAN, 27 Jun 2019 - PPAP telah mengadakan Program CSR di PUSPEN Sungai Ruan, Raub. Antara aktiviti yang telah diadakan adalah ceramah bertajuk Bacalah, Kamu Masih Di Hati, Bacaan Kegemaran Saya dan Gotong-royong Sudut Bacaan. Terima kasih diucapkan kepada semua yang terlibat dalam menjayakan program ini.

puspen


Program Mathemania

KUANTAN, 1 Ogos 2019 - Program Mathemania telah diadakan pada awal Ogos yang lalu. Program ini merupakan anjuran Universiti Malaysia Pahang dengan kerjasama Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang. Pelbagai aktiviti menarik telah diadakan bagi memberikan keseronokan para peserta dengan ilmu matematik. Program ini telah melibatkan pelajar tadika dan pelajar sekolah rendah di sekitar Kuantan.

mathemania